Bouwkavels Carte Blanche Royaal Rockanje

Terug naar overzicht

Omschrijving

START VERKOOP 12 APRIL VAN 19.00 TOT 20.00 UUR op kantoor Van der Hoek Makelaars

Royale bouwkavels aan de Middelweg in Rockanje, nabij het strand en de duinen.

Wat is Carte Blanche?

Het project bestaat uit zeven kavels voor exclusieve woningen, waarbij de kopers alle vrijheid krijgen om een eigen invulling te geven aan de bijzondere woonomgeving. Vanwege het beperkte aantal toegestane woningen krijgen de kavels een zeer royale afmeting vanaf circa 3.000 m2 tot circa 6.000 m2, waarbinnen de kopers hun eigen landschap kunnen vormgeven.

De basis van het plan is uitermate flexibel en ruim van opzet, zodat iedereen optimaal kan worden bediend in de uiteenlopende woonwensen. Of de voorkeur nu uitgaat naar een sfeervolle rietgedekte woonboerderij, een statig landhuis of een moderne villa, bij Carte Blanche Royaal is het allemaal mogelijk.

Om de kopers zo goed mogelijk te kunnen begeleiden, is er een keuze gemaakt uit gespecialiseerde bedrijven die vooruitstrevend zijn in hun eigen vakgebied.

Zij adviseren de kopers geheel vrijblijvend op het gebied van luxe bouwprojecten, tuinontwerp, interieur, wellness, keukens en nog veel meer. Maar uiteindelijk is het aan de kopers zelf om te bepalen met welke partijen zij aan de slag gaan. Niets moet alles mag…

Vrij wonen rondom een intiem woonerf

Naast de royale oprijlaan en de ruimte die de bouwkavels bieden voor de eigen woning en tuin, is centraal in het plangebied ook gedacht aan een aantrekkelijke collectieve buitenruimte in de vorm van een (speel)weide waar bewoners en omwonenden elkaar kunnen ontmoeten. Een plek waar kinderen samen buiten kunnen spelen en onbezorgd van elkaar kunnen genieten.

Kortom, project Carte Blanche Royaal wordt een zeer geliefde plek om te wonen en behoort tot één van de mooiste kustplaatsen van Nederland!

Bekijk hier de brochure

Contact

  • Woning verkopen