C G v Kleijburgweg 5 .22, ROCKANJE

Terug naar overzicht
Vraagprijs € 55.000,00 v.o.n.

Omschrijving

Uw eigen gezellige vakantiehuisje in zonnig Rockanje! Wij hebben er een, aan de duinen en heel dichtbij het strand gelegen. Deze recreatiebungalow is in 2003 gebouwd en staat op ca. 150 m2 huurgrond van de Van Itersoncamping. De woning (woonopp. ca. 49 m2) wordt u aangeboden inclusief inventaris.

Bijzonderheden:
Het huis is geheel opnieuw geschilderd in 2014!

Indeling:
Woonkamer met openslaande deuren naar terras; open keuken met gaskookplaat, afzuigkap en koelkast; badkamer met douchecabine, vaste wastafel en toilet; slaapkamer met 2-persoonsbed en slaapkamer met eenpersoonsbed.
De inpandige berging is van buitenaf bereikbaar.

Het park, onderdeel van de Molencaten groep bevat uitsluitend vaste staanplaatsen voor particulieren en wordt keurig netjes onderhouden, heeft goede parkeergelegenheid, een kantine, speeltuin, grasveldjes en receptie. Er worden tevens activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

De parkkosten voor een verblijf van eind maart t/m eind oktober zijn ca. € 3.100,– tegen meerprijs is een seizoensverlenging mogelijk dit kost ca. € 300,–. Overnachten op het park is in januari en februari niet toegestaan.

Verhuur aan derden is niet toegestaan.

Honden zijn op het park niet toegestaan.

Contact

  • Woning verkopen