Coppelstockstraat 20 d, BRIELLE

Terug naar overzicht
Vraagprijs € 445.000,00 k.k.

Omschrijving

Degelijk gebouwde halfvrijstaande woning (bouwjaar 1970) in het centrum van Brielle met een dubbele garage en een makkelijk te onderhouden tuin aan 3 zijden.
In het centrum van Brielle op de hoek Coppelstockstraat, Kerkstraat, in een fijne woonomgeving vindt u deze degelijk gebouwde woning met dubbele ruime garage en een makkelijk te onderhouden tuin. Deze woning herbergt een schat aan ruimte die u misschien niet meteen zou verwachten. Ruime lichte woonkamer met veel ramen, maar liefst 5 slaapkamers op de 1e verdieping en een hele ruime zolder naar eigen wens in te delen.
Het gehele pand is momenteel verdeelt in een kantoorpand (Assurantiekantoor Van der Hoek & zonen BV) op de begane grond en het woonhuis met de bijbehorende verdiepingen.
De mogelijkheid bestaat om het kantoorpand op de begane grond er ook bij te kopen; dan betreft het geheel een vrijstaande woning met tuin rondom.
Het kantoorpand heeft een eigen ingang aan de Kerkstraat.
De woning moet worden opgeknapt. Alle raamwerken zijn v.v. enkel glas en de keuken en badkamer zijn gedateerd. Wel is de woning goed onderhouden en bijgehouden met al het schilderwerk.

INDELING:

Begane grond:
Ruime lichte hal met meterkast en toilet.
Toegang naar de woonkamer en keuken.
Zowel de woonkamer als de keuken zijn heerlijk licht door de grote raamwerken.
Vanuit de keuken heeft u toegang tot de tuin.

1e verdieping:
Ruime overloop met toegang tot de 5 slaapkamers en de badkamer.
4 slaapkamers zijn v.v. een vaste kastenwand. 1 slaapkamer van een wastafel en 1 slaapkamer heeft toegang tot het balkon en de badkamer, deze kamer is v.v. een airco.
De badkamer is v.v. een ligbad, douche, toilet en een dubbele wastafel.
Vlizotrap op de overloop met toegang tot de 2e verdieping.

2e verdieping :
Zolderruimte met CV HR combiketel. De zolder is over de gehele lengte van de woning. (ruim 14 meter x 8 meter).

Tuin:
De tuin is aan 3 zijden van de woning gelegen en beschikt over terras, diverse soorten vaste beplanting en verschillende borders. De achtertuin is volledig omheind en toegankelijk via de zijkant van de woning. Breedte achtertuin. Vanuit de tuin kunt u naar de garage.

Garage:
De extra ruime aangebouwde garage (ca. 50 m²) met vliering is ideaal voor de hobbyist of gewoon voor opslag. V.v. 2 kanteldeuren waarvan 1 elektrisch op afstand bedienbaar.
De brede oprit biedt ruim plaats aan meerdere auto’s.

Wij behartigen de belangen van de verkopende partij.
Neem uw eigen NVM aankoop servicemakelaar mee!

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Contact

  • Woning verkopen?