Van 230.400 t/m 325.000 v.o.n.

Omschrijving

DE DEADLINE OM IN TE SCHRIJVEN VOOR DIT PROJECT IS VERLOPEN, U KUNT ZICH NIET MEER INSCHRIJVEN.

INFORMATIEPAKKETTEN INCL. INSCHRIJFFORMULIER KUNNEN AFGEHAALD WORDEN BIJ ONS KANTOOR IN BRIELLE GEVESTIGD TE VOORSTRAAT 46. Voor dit project kunt u zich inschrijven van 30 oktober 2019 t/m 8 november 2019.

De Rugghe, buitengewoon in Brielle!

Estate Invest en gemeente Brielle presenteren project ‘De Rugghe’ te Brielle. Het project bestaat uit 26 ruime eengezinswoningen welke te huur en te koop worden aangeboden. De woningen zijn betaalbaar voor een ieder. Naast de ruime eengezinswoningen worden twee urban villa’s gerealiseerd met totaal 42 appartementen. Voor de verkoop worden er 21 appartementen aangeboden en 10 woningen. De verhuur omvat 16 woningen en 21 appartementen.

Brielle onderscheidt zich als woonplaats van veel Nederlandse steden. De combinatie van rustiek wonen, de historische stadskern, het hoge voorzieningenniveau, de uitstekende ontsluiting en de prachtige omgeving biedt inwoners de voordelen van een grote stad, zonder de grootstedelijke nadelen.

Niet voor niets profileert de stad zich onder het motto ‘stad van nu, sfeer van toen’. Brielle is een prachtige en praktische woonstad die al haar inwoners, ongeacht leeftijd of levensstijl, alles biedt voor aangenaam wonen, leven en werken!

Voorne-Putten is een bijzonder divers eiland, omgeven door water en dicht bij Rotterdam. Strand, bos en duin zijn nooit ver weg. Een ideale plek voor natuurliefhebbers en buitensporters. Wie van cultuur houdt, komt hier thuis. In de levendige vestingstadjes is veel moois te ontdekken. Wonen op Voorne-Putten betekent ruimte, rust en historie. Proef het verleden met de grote stad op een steenworp afstand.

Het karakteristieke Brielle is rijk aan bijzondere monumenten. De oude stadswal is een van de best bewaarde verdedigingswerken van Nederland. Wandel door de sfeervolle straten en je ontdekt overal verborgen verhalen. Brielle ligt bovendien aan het Brielse Meer, waar het heerlijk ontspannen en recreeren is. Wonen in Brielle is comfortabel en landelijk, met alle stedelijke voorzieningen en een prachtig landschap binnen handbereik.

Tussen strand, stad en havengebied:
Brielle heeft een gunstige ligging en is goed bereikbaar via A15 en de N57. Met tien minuten rijden ben je aan zee. Daar struin je door de duinen en speur je naar zeehonden en lepelaars. De groene graslanden en uitgestrekte polders zijn ideaal voor fietsers en wandelaars. Op steenworp afstand ligt Rotterdam met zijn vele musea, restaurants en het grootstedelijke havengebied. De Europoort, Botlek en Maasvlakte vormen samen een belangrijk internationaal knooppunt.

Stad van nu, sfeer van toen:
Brielle is ‘stad van nu, sfeer van toen’ en dat wordt gevierd met vele activiteiten door het jaar heen. het is zeer aangenaam wonen, leven en werken – voor jong en oud. Kinderen hebben er alle ruimte om te spelen en ravotten. Starters vinden de dynamiek van de moderne stad dichtbij. Wie toe is aan een rustiger leven kan in Brielle en omgeving zijn hart ophalen. Je hoeft er niets, je hebt er alles. Weilanden en een waterrijk gebied met volop mogelijkheden voor pleziervaart op bijvoorbeeld het Brielse Meer.

Contact

  • Woning verkopen?