Dorpsdijk 39 a, VIERPOLDERS

Terug naar overzicht

Omschrijving

Op een schitterende locatie met vrij uitzicht over het polderlandschap wordt een perceel grond aangeboden van maar liefst 1125 m2. Op dit perceel kan een mooie vrijstaande villa gebouwd worden.

Genieten van de rust, de overzichtelijkheid en de bereikbaarheid, zonder de nadelen van een grote stad te hoeven ervaren, dat is wat wonen in Vierpolders uniek maakt in de Randstad.

De centrale ligging van het dorp maakt het tot een perfecte uitvalsbasis om door het prachtige polderlandschap te fietsen en de verscheidene bossen en natuurgebieden op Voorne te bezoeken.

Diverse watersportmogelijkheden binnen een kwartier bereikbaar zoals, de Brielse Maas, het Oostvoornse meer en het Noordzeestrand.

De goede ontsluiting en de nabijheid van veel werkgelegenheid, bijvoorbeeld in het Botlek gebied, de Maasvlakte en de genoemde grotere steden zoals Hellevoetsluis en Brielle maken dat Vierpolders centraal gelegen ligt voor woon- en werkverkeer. Gesitueerd vlakbij de op- en afrit van de A15 die u in 30 minuten naar Rotterdam voert. Via de N-57 zit u binnen een uur in Zeeland.

Contact

  • Woning verkopen?