Dorpsstraat 20, SCHIPLUIDEN

Terug naar overzicht
Koopsom € 1.000.000,00 k.k.

Omschrijving

LET OP: DIT BETREFT EEN BIEDEN VANAF PRIJS!

Wilt u uniek wonen en werken aan de Dorpsstraat van Schipluiden, dan is dit uw kans! Deze mooie woning met trapgevel ligt in het centrum van Schipluiden op een perceel van wel 1888 m2 eigen grond. Op het perceel is een bedrijfsruimte (ca. 14m x 12.5m) met eigen oprit, 12 parkeerplaatsen en eigen toegangshek. Naast de woning is nog een garage met grote bergzolder. De woonkamer is royaal te noemen, de woonkeuken aan de achterzijde is ruim en heeft vrij uitzicht op de fraaie achtertuin. Op de 1ste verdieping is een serre met dakterras. Vanuit de serre heeft u zicht op de tuin en kijkt u zo naar de woonkamer.
Het sfeervolle dorpse karakter van Schipluiden met het altijd bruisende Delft op fietsafstand, maakt het gezellig wonen aan de Dorpsstraat. Scholen, speelgelegenheden, winkels, sportverenigingen, golfbaan Broekpolder, landelijke recreatie en uitvalswegen naar de A4 zijn binnen handbereik.

Geniet van de foto’s, maar vooral…. kom kijken!

INDELING:

Begane grond:
Via de voortuin bereik je de voordeur met daarachter de lichte entree v.v. drie raamwerken. Hier bevinden zich een garderobe, toilet met fontein en de toegang naar de woonkamer.
Door de tussendeur kom je in de ruime en lichte woonkamer (9.97m x 6.79m) met zicht op De Gaag en de hefbrug van Schipluiden.
De woonkamer is voorzien van een grote schuifpui met zicht op de voortuin en een vaste open trap naar de 1ste verdieping.
Lekker koken kan in de open keuken (ca. 4.76m x 4.98m) welke is gelegen aan de achterzijde van de woning met zicht op de achtertuin door een grote 2-delige schuifpui.
Het L-vormige keukenblok uitgerust met diverse inbouwapparatuur, zoals een 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combimagnetron.
Via de keuken kom je in de bijkeuken (circa 5m x 2.77m), welke toegang biedt tot de achtertuin en de garage/hobbyruimte.
In de bijkeuken bevindt zich een wasmachine- en drogeraansluiting en de Cv ketel (2010).

De zeer royale garage (ca. 9.17m x 6.61/6.05m) heeft een elektrische sectionaaldeur aan de achterzijde en dubbele openslaande deuren aan de voorzijde.
Tevens zit de meterkast in de garage, een sauna en een stortbak.
Boven de garage is een grote bergzolder. Deze kunt u bereiken via de garage en het dakterras. Nokhoogte bergzolder 3.86m.
Naast de keuken is een slaapkamer met aangrenzend een badkamer.
De slaapkamer heeft zicht op de achtertuin en aan beide zijdes vaste kasten.
De badkamer is v.v. een ligbad, douche, toilet en een wastafelmeubel.

Eerste verdieping:
Via de vaste open trap komt u op de 1ste verdieping.
De overloop met vide loopt over in een lichte serre met een nokhoogte van wel ca. 3.75m.
Vanuit de serre kijkt u zo de achtertuin in en kunt u door de 2-delige schuifpui naar het dakterras.
Zittend op het dakterras heeft u zicht op zowel het water aan de voorzijde als de tuin aan de achterzijde.
Grenzend aan de serre is een slaapkamer met badkamer, een inloopkast en een luik naar de zolder boven de woonkamer en de hal.
De slaapkamer is aan de achterzijde.
De aangrenzende badkamer is v.v. een douche, toilet en een wastafel.
De zolder is bereikbaar middels een luik. Deze is zeer ruim en wordt momenteel niet gebruikt maar dit is echt een ruimte die mogelijkheden biedt!

Bedrijfsruimte:
De bedrijfsruimte is bereikbaar vanaf de Westlander, heeft een eigen oprit met elektrisch bedienbaar toegangshek, 12 parkeerplaatsen.
Het bestemmingsplan is gemengd (o.a. wonen, detailhandel, dienstverlening, horeca en verenigingsleven).
U kunt hier dus vele kanten mee op.
U komt binnen via de hal, vanuit de hal bereikt u de kantine/keuken, het toilet, aparte douche en de 2 kantoorruimtes; waarvan 1 kantoor is v.v. een vaste kastenwand en een schuifpui naar de tuin.
Bergruimte met opstelplaats voor de cv ketel (2014) en de wasmachine en de droger.
Werkplaats met eigen ingang.
Via de werkplaats bereikt u de ruime zolder.
De kantine/keuken is v.v. een keukenblok in rechte opstelling v.v. enkele spoelbak en een achteruitgang naar een eigen tuin.

Bijzonderheden:
– Dubbele bewoning mogelijk (de bedrijfsruimte mag ook gebruikt worden om in te wonen)
– Mogelijkheid om binnen het bouwvlak een 2e woning te bouwen op de locatie van de bedrijfsruimte
– Beide gebouwen zijn v.v. alarminstallatie
– De woning is v.v. elektrisch bedienbare zonwering aan de voorzijde
– De Cv ketel van de woning is van 2010 en de Cv ketel van de bedrijfsruimte is van 2014
– Eind 2015 is er een asbestinventarisatie rapport opgemaakt en de asbesthoudende delen in het woonhuis en de bedrijfsruimte zijn daarna ook verwijderd
– In 2018 is er een verkennend en nader bodemonderzoek uitgevoerd, waaruit is gebleken dat er geen zwaar vervuilde grond aanwezig is.

Wij behartigen de belangen van de verkopende partij.
Neem uw eigen NVM aankoop servicemakelaar mee!

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Contact

  • Woning verkopen?