Dorpsstraat 21, ZWARTEWAAL

Terug naar overzicht
Vraagprijs € 355.000,00 k.k.

Omschrijving

In hartje centrum van Zwartewaal vindt u deze karakteristieke woon/winkelpand uit 1850. Door haar prachtige originele details zal u direct verliefd worden op de gevel en al haar mogelijkheden. Wie wil er nou niet in een statig herenhuis wonen, laat staan uw kinderen op laten groeien? Doordat dit pand in 1997 volledig opnieuw is opgebouwd heeft het een sfeer van een oude woning maar het comfort van een moderne woning. Kozijnen, vloeren, dak, wanden en cv-installatie zijn volledig vernieuwd en op een degelijke manier uitgevoerd. De begane grond is naar eigen smaak en doel in te vullen. Wonen en werken in een, dit is uw kans!

Op de eerste verdieping vindt u de woonkamer en de keuken met een heerlijk dakterras op het noordwesten. De gehele eerste verdieping is voorzien van een robuuste houten vloer, een ruime badkamer met bad, aparte douche en wastafel. Daarnaast heeft deze verdieping een masterbedroom aan de voorzijde van de woning met uitzicht op het pittoreske haventje van Zwartewaal. De tweede verdieping en tevens zolder is te betreden via een vaste trap. De zolder is perfect afgewerkt met vaste kasten en twee flinke slaapkamers, waarvan een met twee grote Velux dakramen en de ander heeft een dakkapel en een groot Velux dakraam.

INDELING:

Begane grond:
Winkel/bedrijfsruimte, trap naar eerste verdieping, meterkast, twee aparte kamers, zwevend toilet, berging, tuin op het noordwesten, garage met krachtstroom en automatische garagedeur, toegankelijk voor een auto.

1e verdieping:
Overloop, apart zwevend toilet, badkamer met ruim hoekbad, wastafelmeubel, massage douche, zwevend toilet en designradiator, master bedroom, woonkamer met toegang tot het dakterras, open keuken met ingebouwde koelkast.

2e verdieping:
Twee ruime slaapkamers waarvan 1 met dakkapel en een groot dakraam, de andere met twee grote dakramen. Deze verdieping heeft tevens een ruime overloop met een dakraam en ingebouwde kasten, de wasmachine en droger zijn beiden tevens weggewerkt in deze vaste kasten.

Bijzonderheden:
– Rustige ligging
– Charme van woning uit 1850
– Woon/winkel bestemming

Wij behartigen de belangen van de verkopende partij.
Neem uw eigen NVM aankoop servicemakelaar mee!

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Contact

  • Woning verkopen