Heveringseweg 62 A, OOSTVOORNE

Terug naar overzicht
Vraagprijs € 375.000,00 k.k.

Omschrijving

In lommerrijke omgeving nabij “Het Overbos” gelegen bouwkavel op maar liefst 1755 m2 eigen grond.

Het gezellige centrum van Oostvoorne met al haar voorzieningen en horeca bevindt zich op ca 1,5 kilometer afstand. Bovendien liggen het openbaar vervoer, scholen (dichtstbijzijnde basisschool 700 meter), speelveld, sportaccommodaties en uitvalswegen om de hoek.

Natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen met het strand, bossen en duinen in de directe omgeving waar het heerlijk fietsen, wandelen of paardrijden is.

Conform het bestemmingsplan mag er op het perceel een vrijstaand woonhuis met bijgebouwen worden gebouwd, waarbij een goothoogte van het hoofdgebouw van 6 meter mag worden aangehouden en een nokhoogte van 10 meter.

Voor de bijgebouwen geld een nokhoogte van 5 meter en een goothoogte van 3 meter.

Totaal mag er maar liefst 350 m2 bebouwd worden van het perceel.

Op het midden van het kavel staat momenteel een schuur waarachter bosschage, ook dit gedeelte valt nog onder het bouwvlak.

De kavel heeft aan de voorzijde een afmeting van ca. 25 meter loopt wat smaller uit aan de achterzijde naar ca. 10 meter. De totale diepte van de kavel is ca 100 meter.

Graag zullen wij u verder informeren naar de (bouw)mogelijkheden.

Wij behartigen de belangen van de verkopende partij.
Neem uw eigen NVM aankoop servicemakelaar mee!

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Contact

  • Woning verkopen?