Middelweg 50, ROCKANJE

Terug naar overzicht
Vraagprijs € 1.995.000,00 k.k.

Omschrijving

De gietijzeren Franse poort met inbraakpaal verschaft u toegang tot de riante kavel met prachtig landhuis tussen Oostvoorne en Rockanje aan de Middelweg 50 in Rockanje. De geuren die u herinnert aan het strand, de zee en de duinen komt u direct tegemoet wanneer u de oprijlaan betreedt. De karakteristieke hoofdwoning is in het bezit van een Engelse Clive Christian keuken en de gehele woning is voorzien van een houten vloer van oude wagondelen. De riante woonkamer heeft een antieke schouw en openhaard en adembenemende lichtpartijen met zich op de buitenruimten. Tussen de keuken en de woonkamer zijn de entree en twee werk/speelkamers gesitueerd. De kamers zijn heel prettig om te werken of u gewoonweg terug te trekken voor een moment van rust.

Achter de woning is een groot onderheid terras met oneindig uitzicht. Dit uitzicht zal u nooit worden ontnomen i.v.m. het natuurgebied wat grenst aan uw toekomstige erfgrens. Naast het hoofdgebouw staat een volwaardig riet gekapt buitenhuis incl. badkamer, kelder en slaapkamer welke perfect te gebruiken is als kangoeroe-woning, bed and breakfast of kantoor aan huis.

De buitenruimten zijn ingericht voor paardenliefhebbers; u vindt een 20x60m volledig gedraineerde bak met een Achterberg bodem, 5 weides (ca. 3 km tropisch hardhouten hekwerk), wasplaats en een longeerbak, deze zijn volledig gedraineerd met afwateringssysteem. Er zijn in totaal 4 paarden stallen waarvan 1 merriestal en een zadelstal. Ziet u zichzelf al draven langs het strand van Rockanje?

Het landhuis is gelegen op de weg tussen Oostvoorne en Rockanje. Uw toekomstige erf grenst aan de duinen, daardoor bent u verzekerd van oneindig natuurschoon op loopafstand. Het landhuis grenst aan een stiltegebied wat beschermnatuurgebied is. Een duin/strandrit of wandeling met uw hond kunnen hier tot uw dagelijkse ritme behoren. De faciliteiten zoals scholen en sportverenigingen van zowel Rockanje als Oostvoorne zijn zeer nabij. Daarnaast is Hellevoetsluis of Brielle op 10 km afstand, waar u een iets breder scala aan faciliteiten zal vinden zoals middelbare scholen en een winkelcentrum. De combinatie van wonen in Rockanje en werken in Rotterdam of bijvoorbeeld Amsterdam hoeft geen belemmering te zijn. Binnen 30 minuten staat u in hartje centrum Rotterdam en via de A4 en Ketheltunnel binnen 45 minuten op Schiphol

INDELING

Hoofdgebouw begane grond:
Entree, meterkast, toilet met fonteintje.
Een statige trap naar de verdieping.
Openslaande deuren naar tussenruimte deze heeft zicht over de weide en openslaande deuren naar het terras.
Twee werk/speelkamers.
Woonkamer met openhaard en antieke marmeren schouw, openslaande deuren naar het onderheide terras.
Keuken met Aga-fornuis, 5 ovens, antieke Friese tegeltjes, een quooker, vaatwasser, wastafel en een rolkoelkast.
Bijkeuken met vaste Clive Christian kasten zoals de keuken met 1 van de 2 CV- installaties, icemaker, koel-vriescombinatie, achteringang.
De gehele woning is voorzien van vloerverwarming.

Verdieping:
Masterbedroom met ingebouwde kasten, 3 dakkappelen en toegang tot de hoofdbadkamer; deze badkamer is voorzien van een regendouche met UV-solarium en infrarood douche, een ligbad op pootjes, ingebouwde kasten en een wastafel.
3 slaapkamers waarvan een met ruimte voor een inloopkast
Een tweede badkamer; deze is voorzien van een toilet, regendouche met een stoomfunctie en een wastafel.
Waskamer met wasmachine en drogeraansluiting en een van de twee Cv-installaties.

Buitenhuis:
Het vrijstaande buitenhuis is voorzien van een eigen aanrijroute.
Kelder onder de gehele woning.
Badkamer met wastafel, toilet en regendouche.
Woonkamer met onbelemmerd uitzicht op de weide en openslaande deuren naar de tuin.
Vaste trap naar zolderkamer, dakramen.
Voorzien van vloerverwarming.

Bijzonderheden:
Ligging
Onbelemmerd uitzicht op weide
Paardenstallen en weides
20x60m paardenbak
Strand, duinen en natuurgebied op loopafstand
Goed bereikbaar vanuit Rotterdam

Wij behartigen de belangen van de verkopende partij.
Neem uw eigen NVM aankoop servicemakelaar mee!

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Contact

  • Woning verkopen?