Nieuwe Looiersstraat 142, AMSTERDAM

Terug naar overzicht
Vraagprijs € 499.000,00 k.k.

Omschrijving

LET OP: DIT BETREFT EEN BIEDEN VANAF PRIJS!!

HET IS OOK MOGELIJK OM DE NIEUWE LOOIERSSTRAAT 142 EN 144 IN HET GEHEEL AAN TE KOPEN.

KIJKMOMENT VRIJDAG 5 APRIL A.S. VAN 11:00-12:00 UUR

Op een perceel van 32m2 eigen grond en in de binnenstad van Amsterdam ligt dit unieke pand. Het bestaat uit 4 woonlagen, waarvan het pand is verdeeld in 5 woongelegenheden. Het souterrain, de begane grond, de eerste verdieping en de 2e verdieping hebben een eigen voordeur. De 1e en de 2e verdieping zijn verdeeld in 3 aparte woongelegenheden.

De Nieuwe Looierstraat ligt op een schitterende, bruisende locatie tussen de Reguliersgracht en de Vijzelgracht en nabij de Prinsengracht. De Reguliersgracht kenmerkt zich als een van de mooiste grachten van Amsterdam. Op loopafstand van het pand bevinden zich o.a. de Utrechtsestraat, het Amstelveld, Rembrandtplein en de gezellige Pijp. Binnen enkele (fiets)minuten staat u op de Dam en het Amsterdam Centraal Station. Zodra u de deur uitloopt vindt u alles wat u nodig heeft: winkels voor uw dagelijkse en niet-dagelijkse boodschappen. In de Utrechtsestraat en de Pijp zijn tal van conceptstores en boetiekjes te vinden, maar ook gezellige cafetjes en gerenommeerde restaurants.

De woning is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer (bus/tram) en het Noord-Zuidlijn metrostation Vijzelgracht ligt op nog geen 100 meter afstand. De woning ligt op 5 minuten fietsen van Amsterdam Centraal Station. Met de auto heeft u een snelle aansluiting op de Ring A10.

Indeling van de woning:
De woning bestaat uit 4 woonlagen:
Het souterrain is v.v. een keukenblok met wastafel, gasaansluiting en aansluiting voor de wasmachine. Tevens is er een eigen badkamer met douche, wastafel en een toilet.

De begane grond: hal met toegang tot de keuken, apart toilet, woonkamer, badkamer en slaapkamer. De keuken is v.v. een keukenblok met gootsteen, wasmachine aansluiting en een gasaansluiting. De badkamer is v.v. een douche, wastafel en toilet.

1ste verdieping is verdeeld in 2 woongelegenheden. De kamer aan de voorzijde heeft een keukenblok met gootsteen. De naastgelegen badkamer is v.v. een douche, wastafel en toilet. De kamer aan de achterzijde heeft een wastafel met meubel, een aparte badkamer met douche en toilet.

De 2e verdieping is bereikbaar met een vaste trap.
Dit is een open ruimte v.v. 4 dakvensters, een keukenblok v.v. een wastafel en een aparte badkamer met douche, wastafel en toilet.

Het gehele pand wordt verwarmd middels een CV installatie: CV ketel 2013

Bijzonderheden:
– Herstelplan van de fundering is in 2010 opgesteld door Duyts Bouwconstructies BV.
– Funderingsherstel is in 2011 uitgevoerd door aannemer NCT betonwerken.
– Verkennend bodemonderzoek van GRS Milieu is uitgevoerd in 2010 waaruit blijkt dat er geen sprake is van ernstige bodemverontreiniging.
– Asbestverwijdering conform NEN 2990 is uitgevoerd in 2007 bij de Nieuwe Looiersstraat 142.
– De zolderkamer is verhuurd voor € 450,- per maand.

Ouderdomsclausule (as is, where is), asbestclausule en niet-bewoningsclausule zijn van toepassing.
De koopakte wordt opgemaakt door de verkopend makelaar conform de NVM-koopakte

Wij behartigen de belangen van de verkopende partij.
Neem uw eigen NVM aankoop servicemakelaar mee!

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Contact

  • Woning verkopen?