Patrijzenlaan 67, OOSTVOORNE

Terug naar overzicht

Omschrijving

Wilt u wonen in een mooie groene straat vlakbij het centrum van Oostvoorne in dit bijzondere vrijstaande pand met garage op een ruim perceel grond? Zoek dan niet verder en maak een afspraak voor het bezichtigen van deze woning.

Het huis ligt in een rustige straat enkele minuten verwijderd van het centrum. Bovendien liggen het openbaar vervoer, scholen, speelveld, sportaccommodaties en uitvalswegen om de hoek. Oostvoorne vormt een prima uitvalsbasis voor de haven, industrie, Europoort, Maasvlakte en Botlek en ook Rotterdam en Spijkenisse zijn uitstekend te bereiken.

Oostvoorne vormt samen met Rockanje en Tinte de groene en bovenal recreatieve gemeente Westvoorne. Natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen met het strand, bossen en duinen in de directe omgeving waar het heerlijk fietsen, wandelen of paardrijden is.

INDELING:

Begane grond:
Aan de voorzijde van de woning vindt u een garage waar u de auto maar ook met gemak enkele fietsen en/of motor kwijt kunt. Via de garage kunt u de woning ook betreden.
De entree zit aan de rechter zijde van de woning waarmee u in een ruime entree/hal komt.
Vanuit de hal kunt u alle vertrekken betreden; de studeerkamer aan de voorzijde van de woning, keuken, woonkamer, trapopgang, toilet en garage.
De woonkamer heeft een grote lichtinval, biedt toegang tot de tuin door middel van een schuifpui en is gelegen over de gehele achterzijde van de woning.
De eetkeuken is ruim van opzet en v.v. koelkast, fornuis met oven en wasmachine aansluiting.

1e Verdieping:
Door middel van een wenteltrap kunt u de 1e verdieping bereiken met toegang tot 3 slaapkamers, 2 ruime bergingen, badkamer en toilet.
Aan de achterzijde van de woning vindt u de ruime badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en toegang tot de hoofdslaapkamer met balkon.
De andere twee slaapkamers zijn voorzien van bergkasten onder de aflopende daken en een wastafel.

Rondom de woning ligt een tuin met gazon, terrassen en vaste beplanting.

Wij behartigen de belangen van de verkopende partij.
Neem uw eigen NVM aankoop servicemakelaar mee!

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Contact

  • Woning verkopen