Stationsstraat 4, Spijkenisse

Terug naar overzicht
€ 262.500,00 k.k.

Omschrijving

Kantoorruimte op de 1e verdieping van ± 210 m2 gebruiksoppervlak in uniek onder architectuur gebouwd luxe design woon-werk/pand Stationsstraat 2-4 te Spijkenisse/Nissewaard.

Algemeen
Dit schitterende bedrijfspand wordt gekenmerkt door haar schuine zinken dak en warmrode stenen. Dit object is gelegen op een unieke A-locatie aan de rand van het centrum; ligt onder de rook van Rotterdam en is in 2004 onder Architectuur gebouwd met het predicaat ‘one of a kind.’
Dit gecombineerde, met kwaliteitsmaterialen afgewerkte woon-werkgebouw waarvan het interieur en exterieur volledig is voorzien van Iroko hout, levert een toegevoegde waarde aan het stadsbeeld in het centrum van Spijkenisse; beschikt over een praktisch aangelegd priveterrein met 12 eigen parkeerplaatsen, inclusief Carport (betaald parkeren in de rest van deze zone); is strategisch gelegen en makkelijk bereikbaar vanuit de randwegen, voor zowel het industriele Europoortgebied, het prachtige natuurgebied Bernisse als het in 2015 tot beste Europese stad uitgeroepen Rotterdam.
De mooie centrale ligging van het pand aan het begin van het centrum als hekkensluiter van de grote kantoorpanden aan de randweg, naast de prachtige volledige gerestaureerde monumentale Stadsboerderij aan de ene zijde en de verbinding met de stadskern de Staalmeesters en winkelhart d.m.v. het eeuwenoude kanaal de Boezem aan de andere zijde, maakt het pand een waardevol onderdeel van het Stadshart, waardoor dit gebouw voor meerdere bedrijfs-en woontoepassingen geschikt is. Denk hierbij aan horeca- en winkelbenutting; (zakelijke) dienstverlening of (non)profit-instellingen. De Gemeente heeft hiervoor alle vergunningen afgegeven.
Het benutten van het gehele pand voor eventuele volledige bewoning behoort ook nog tot de mogelijkheden. Een schriftelijke verklaring hiervoor van de Gemeente Nissewaard is in bezit.
Het pand wordt in zijn totaliteit te koop aangeboden maar bestaat uit drie lagen met drie appartementsrechten en VVE waardoor de mogelijkheid tot separate verkoop van bedrijfsgedeelten ook tot de mogelijkheden behoort, voor eventuele vestiging complementaire al dan niet gescheiden bedrijven.
Het pand is dusdanig ontworpen dat een afscheiding van de begane grond met de eerste verdieping met behoud van gebruik van de gezamenlijke zakelijke hoofdentree te realiseren is.
Zie ook de gezamenlijk aanmelding van Stationstraat 2-4 te Spijkenisse op Funda In Business.
De bovengelegen woning/het penthouse is tevens te koop en beschikt over een separate ingang waarbij ook het bedrijfsgedeelte van de eerste verdieping bereikbaar is.
Voor de volledige omschrijving/aanbieding van de woning zie de aanmelding op Funda woonhuizen, Stationsstraat 4 A te Spijkenisse.
Het gehele pand is voorzien van een beveiligingsklasse III.

Begane grond:
De gezamenlijke hoofdentree verschaft een uitnodiging tot dit bijzondere pand.
De open structuur en architectonische belijning zijn doorgetrokken in beide bedrijfsverdiepingen.
Een nooddeur is geplaatst vanuit de entresol naar de zij- annex prive ingang eerste verdieping.

Appartementsrecht II Eerste verdieping:
De eerste verdieping wordt bereikt middels een brede design stalentrap van 130 cm breed die toegang verschaft tot een kantoortuin van 210m2 met toiletunits en SieMatic pantry, waarvan een gedeelte een vaste kantoorruimte en serverruimte is. Deze ruimte is door de open structuur volledig flexibel te benutten en heeft een bijzondere Designuitstraling. Deze verdieping is ook bereikbaar via de zij- annex prive ingang woning.

Contact

  • Woning verkopen?