Stephensonweg 6, Hellevoetsluis

Terug naar overzicht
€ 585.000,00 k.k.

Omschrijving

Ondernemen in Hellevoetsluis?
Op een goed bereikbare locatie langs de Stephensonweg op bedrijventerrein Kickersbloem te Hellevoetsluis gelegen, zeer complete bedrijfsruimte – totaal groot ca. 734 m² (bvo) – verdeeld over 475 m² bedrijfsruimte op de begane grond met daarnaast nog kantoorruimte, vergaderruimte (ca. 70 m2), kantine en sanitaire voorzieningen (ca. 39 m2), en op de eerste verdieping ca. 117 m² opslagruimte. Het bedrijfspand staat op een perceel van 1.495 m2.

Omschrijving:
Het betreft een multifunctionele bedrijfsruimte, met op de begane grond de bedrijfshal en de entree welke toegang geeft tot het kantoor op de begane grond. De kantoorruimte is netjes ingericht. Het kantoor is aan de voorzijde met zicht op de Stephensonweg, hierdoor wordt het kantoor voorzien van voldoende daglicht. Verder wordt het perceel afgesloten met een hekwerk. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Het bedrijfsgebouw bestaat uit een stalen onderbouw, een zware betonnen vloer (ca 1700 kg/m²) en een betonnen verdiepingsvloer.
Een gedeelte van het pand is de muur opgemetseld tot het dak en een gedeelte tot ca. 2 meter hoogte. Boven deze gemetselde muur is geprofileerde gevelbeplating. Aan de kant van de parkeerplaats zitten twee elektrisch op afstand bedienbare overheaddeuren. Tevens een extra loopdeur en aluminium kozijnen met dubbele beglazing. De binnen scheidingsmuren bestaan uit gipsbetonblokken en het dak is geisoleerd. De binnenverlichting is allemaal led verlichting. Er hangen 2 cv ketels op de 1ste verdieping uit 2016. In de kantoren is een plavuizen vloer. Het gehele pand is v.v. een alarm installatie.

Indeling van het pand:
Entree met toegang tot het kantoorgedeelte en apart toilet.
Het toilet is v.v. een toilet en een fonteintje. In het toilet heeft u toegang tot de meterkast.
Het 1e kantoor is 4.90 m x 5.60 m en heeft toegang tot de bedrijfsruimte en het 2e kantoor.
Het 2e kantoor is 4.05 m x 5.60 m en heeft toegang tot de vergaderruimte.
In de vergaderruimte 3.40 m x 5.60 m is een keukenblok met wasbak, 4-pits kookplaat en een magnetron.
Vanuit deze ruimte heeft u ook toegang tot de bedrijfsruimte.
Naast deze ruimte is de kantine vanuit de bedrijfshal bereikbaar.
Hier is een keukenblok met wasbak, daarnaast een kleedkamer met dubbele wastafel en de opstelplaats voor de wasmachine en de droger.
Vervolgens komt u in de toiletruimte met douche en toilet.

Op de eerste verdieping is de zolder. Met een aparte ruimte voor de CV ketels en een magazijn.

Contact

  • Woning verkopen?