Voorstraat 13, Brielle

Terug naar overzicht
€ 1.450,00 per maand BTW Belast: Ja

Omschrijving

Centraal gelegen karakteristiek winkelpand op A-locatie, de Voorstraat, in de oude Vesting van Brielle. Dit winkelpand is gelegen in het hart van de vesting in het winkelgebied nabij de markt. De multifunctionele bedrijfs- of winkelruimte aan de straatzijde kan, gecombineerd met de ruimte ernaast, met eigen entree, voor vele doeleinden in gebruik genomen worden. De ruimte is ruim van opzet en zonder veel verbouwingen te betrekken.

De winkelruimte ligt in een zeer gemoedelijke, authentieke drukke winkelstraat in het centrum van Brielle. De ruimte bestaat uit een ruim vloeroppervlak op de begane grond, met een voor en een achteruitgang. Openbare parkeergelegenheid verderop en alle voorzieningen en andere winkels zijn binnen handbereik.

INDELING:
Hoofdingang, winkelruimte met aan de achterzijde een keuken, toilet en de cv ruimte.
Aan de voorzijde nog een aparte ruimte met een eigen ingang.
De vloeren zijn v.v. eiken houten vloerdelen, de wanden zijn strak gestuukt en het plafond is v.v. geluiddempende gipsplaten met verlichting.
De keuken en het toilet zijn eenvoudig.
De cv installatie staat in een aparte ruimte.
De achteruitgang komt uit op een binnenpleintje.

Brielle is een van de populairste vestingsteden van Nederland. De vesting van Brielle, “het centrum”, wordt gekenmerkt door winkels met een wisselende functie: veelal wat kleinere winkels, maar ook grotere ketens zoals bijvoorbeeld de Hema. Verder zijn er veel horecagelegenheden, restaurants en terrassen aan de haven in de directe omgeving en daardoor is Brielle ook interessant voor toeristen. Het inwoners aantal van de gemeente Brielle is 16.653.

Bereikbaarheid:
Het centrum ligt nabij de N218, de doorgaande weg door Voorne Putten naar Spijkenisse, Hoogvliet en Hellevoetsluis. Brielle is bereikbaar via de N218 (Groene Kruisweg), die via de N57 weer in verbinding staat met de A15/N15 richting Rotterdam en het Europoort gebied en de beide Maasvlakten. Via de N57 is er ook een goede verbinding met Goeree-Overflakkee en de Zeeuwse eilanden. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is gewaarborgd door enkele streekbuslijnen, onder meer van en naar Spijkenisse centrum (metro).

Wij behartigen de belangen van de verkopende partij.
Neem uw eigen NVM aankoop servicemakelaar mee!

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Contact

  • Woning verkopen?