Voorstraat 41, Brielle

Terug naar overzicht
€ 3.000,00 per maand BTW Belast: Ja

Omschrijving

Ter overname aangeboden op A-locatie in de oude Vesting van Brielle: een goedlopende steakhouse. Dit steakhouse is gelegen in het hart van de vesting in het winkelgebied nabij de haven.

Het gezellige restaurant is gespecialiseerd in de lekkerste gerechten van de grill en biedt een ongedwongen sfeer. Er bestaat de mogelijkheid van besloten feesten zoals verjaardagen, borrels, bruiloften maar ook een walking dinner behoort tot de mogelijkheden.

Het ruime restaurant biedt binnen 60 zitplaatsen en de sfeervolle binnentuin biedt nog eens 30 zitplaatsen. Daarnaast is er een klein maar sfeervol terras aan de voorzijde met 8 zitplaatsen.
Er is een fraaie bar met koelkasten, koffieautomaat, er is een ruime professionele keuken, magazijn en toiletblok met dames- en herentoilet.
Het inventaris is van goede kwaliteit; het is keurig onderhouden en door de jaren heen vernieuwd, dit geldt ook voor alle apparatuur.

Indeling:

Entree via de hal met toegang tot het restaurant en bar. De complete bar heeft onder andere koelkasten onderin, een fustenkoeling, 2 extra koelkasten, ingebouwde bar met 3 tapkranen en wasbak, espresso apparaat en kassa-systeem met bonnenprinter en mobiele pinautomaat.
Richting de binnentuin is er toegang tot de spoelkeuken, de professionele keuken en vervolgens het magazijn met berging, meterkast, koelcel en vriescel. Daarnaast is er vanuit hier toegang tot binnentuin. De professionele keuken is geheel compleet, goed onderhouden en bestaat uit onder andere 2-mans gasfrituur, bakplaat, 6-pits gasfornuis, lava-grill, stoomoven, kleine frituur, afzuigkap met onderhoudscontract op de motor, 2 koelwerkbanken, dubbele spoelbak, bordenwarmer. De spoelkeuken heeft een wasbak met horecakraan en spoelmachine, verder is er toegang tot een bering.
De sfeervolle tuin maakt het plaatje compleet en is heerlijk beschut.

Contact

  • Woning verkopen?