Waterfront fase 3

Terug naar overzicht
Van 256.000 t/m 411.000 v.o.n.

Omschrijving

Alle woningen zijn verkocht!

De volgende informatie is beschikbaar:

Brochures (online te bekijken, en te downloaden):

Blok de Ruyter & de Florisse
Blok De With
EPC 0 woningen

Prijslijsten:

0821 Prijslijst ligplaatsen
0821 Prijslijst woningen

TIJDENS DE WOONBEURS MET BRUISEND BRIELLE OP 26 AUGUSTUS 2017 ZAL DEZE FASE OOK WORDEN GEPRESENTEERD EN IS DE VERKOOPINFORMATIE UITERAARD OOK BESCHIKBAAR.

Waterfront Brielle – Exclusief wonen op een unieke locatie in het prachtige Brielle!

Op een prachtige locatie, op loopafstand van de historische kern van de vestingstad Brielle en direct gelegen aan de jachthaven met een rechtstreekse verbinding naar het Brielse Meer, ontwikkelt Herkon het woningbouwproject ‘Waterfront Brielle’.

Fase 1 en 2
De eerste fase bestaat uit de ontwikkeling en nieuwbouw van 29 appartementen en 4 watervilla’s. Fase 2 omvat de nieuwbouw van 6 landmarkappartementen en 2 watervilla’s. De eerste twee fases van Waterfront zijn ondertussen afgerond en opgeleverd.

Fase 3
Op 21 augustus 2017 wordt gestart met de verkoop van in totaal 28 woningen in de laatste fase van het plan ‘Waterfront Brielle’. Deze woningen met een woonoppervlakte tussen de 146 en 220 m² b.v.o. zijn ontworpen door Bias Architecten uit Rotterdam. Alle woningen in deze fase zijn ‘nul-op-de-meter’. Dat betekent dat ze per jaar net zo veel energie opwekken als ze nodig hebben. Dat is financieel aantrekkelijk, maar vooral ook heel comfortabel. Woningen zonder energieverbruik voor verwarming, koeling, warm tapwater en ventilatie en inclusief een overeengekomen energiebundel voor het huishoudelijk verbruik. In Waterfront Brielle fase 3 worden woningen van de toekomst gerealiseerd!

De koper bepaalt
De wens van de toekomstige bewoners staat altijd voorop. Hoewel elke woning al compleet is uitgerust, is het mogelijk dat u specifieke wensen en/of indelingsideeen heeft. Voor het plan ‘Waterfront Brielle fase 3’ kunt u kiezen uit diverse standaard opties, maar in principe is alles mogelijk binnen het bestaande concept.

Jachthaven
“Een eigen jachthaven, dat is wonen in Waterfront Brielle”. In totaal worden in de jachthaven 14 ligplaatsen gerealiseerd. Uiteraard komen de kopers van een woning in Waterfront Brielle fase 3 als eerste in aanmerking om een ligplaats te kunnen kopen. Via een vingersteiger is uw zeilboot of sloepje altijd prima bereikbaar. De directe verbinding met het Brielse Meer staat garant voor veel vaarplezier.

Disclaimer:
Van Ravens Makelaardij/Van der Hoek Makelaars heeft de brochure met zorg samengesteld.
De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Aan de inhoud van deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact

  • Woning verkopen