Zeedijk 38, STAD AAN ‘T HARINGVLIET

Terug naar overzicht
Vraagprijs € 695.000,00 k.k.

Omschrijving

Deze vrijstaande villa met loods op een perceel van meer dan 3000 m2 staat op een unieke locatie aan de haven van Stad aan ‘t Haringvliet.
De ligging is oprecht uniek te noemen, de woonkamer biedt een vrij uitzicht over het Haringvliet richting Tiengemeten, over de haven en de dijk met schaapjes.
De woning is omgeven door een ruime tuin met meerdere terrassen waar u altijd wel een plekje vindt om in of juist uit de zon te zitten.
Wonen doet u op de 1ste verdieping met ruime balkons zowel aan de oost-, zuid- als westzijde. Op de begane grond is een garage, 3 slaapkamers, badkamer, saunaruimte, berging en toegang naar de ruime kelder.
De loods naast de woning is ca. 24 x 12 meter.
Aan de zijkant van de woning is een dierenweide met een groot houten tuinhuis/dierenverblijf.
Vanuit het idyllische haventje vertrekt zomers regelmatig het schip “de Heicondas” voor een oversteek naar het eiland Tiengemeten.

Bent u watersportliefhebber, dan is het mogelijk om een eigen ligplaats in de stadshaven te krijgen. In het dorp zelf zijn 2 basisscholen en een peuterspeelzaal met een centraal gelegen huisartsenpraktijk. U woont straks op fietsafstand van het gezellige Middelharnis met de grootste winkelstraat van heel Goeree Overflakkee.
Er zijn weinig plaatsen in Nederland te vinden die zo welsprekend met hun naam aangeven waar ze liggen. Stad aan het Haringvliet ligt dan ook aan het Haringvliet. Al in 1359 werd het gors (een drooggevallen stuk grond) de Stat verkocht aan Jac. van Heenvliet. In 1527 werd er opdracht gegeven het gors te bedijken. Op die manier is Stad aan het Haringvliet ontstaan. De naam stat of stad betekende in feite niet meer dan een plek gelegen aan het water, een plaats. In dit geval dus aan het water van het Haringvliet. De ligging aan het water betekent dat het dorp uiteraard over een haven beschikt. Stad aan het Haringvliet is vandaag de dag meer een watersportcentrum. Direct aan het Haringvliet ligt een prachtig grote jachthaven.

INDELING:

Begane grond:
Ruime entree met veel glas en een open vide naar de 1ste verdieping.
Toegang tot de 3 slaapkamers, badkamer, saunaruimte, wasruimte, berging en de garage. Twee slaapkamer liggen aan de achterzijde van de woning, beide v.v. een deur naar buiten. Een slaapkamer aan de voorzijde.
Alle slaapkamers hebben een glazen gevel.
De badkamer is v.v. een ligbad, een wastafel en een toilet.
Naast de badkamer een saunaruimte met sauna en een inloopdouche.
Verder een wasruimte met de opstelplaats voor de wasmachine en de droger, toegang tot de cv-ruimte met de opstelplaats voor de cv-ketel (2014) en de garage.
De garage heeft een kanteldeur met daarnaast een loopdeur. Vanuit de garage komt u in de berging met toegang tot de ruimte naar de kelder.
De kelder is naast de woning gebouwd is ca. 2.25 m hoog, ca 6 m lang x 4 m breed en geheel betegeld.

1ste verdieping:
Ruime hal met een glazen gevel, toegang tot de woonkamer, keuken, toilet en slaapkamer. De woonkamer is aan de achterzijde van de woning en heeft veel ramen met zicht op het Haringvliet en de omgeving. Centraal in de woonkamer staat een open haard. Aan de voorzijde de keuken. Deze is voorzien van een keramische kookplaat, koel/vriescombinatie, combi-oven, vaatwasser en een rvs afzuigkap.
Zowel vanuit de woonkamer als vanuit de keuken kunt u naar de balkons aan de voor-, zij- en achterzijde van de woning.
Het toilet is betegeld en bevat een toilet en een fonteintje.
De slaapkamer is verdeeld in een inloop kledingkast en een slaapruimte met dubbele openslaande deuren naar het balkon.
Aan de andere zijde de badkamer v.v. een ligbad, dubbel wastafel en een toilet.

Loods:
Naast de woning is een loods met een afmeting van ca. 12 m breed en 24 m lengte met betonnen vloer. Aan de kant van de weg zit een grote op afstand bedienbare overhead deur (4.20 m breed). In de loods zit krachtstroom en een uitgebreide groepenkast. In het dak zitten daklichten.

Tuin:
Rondom de woning ligt de tuin. Deze is sfeervol aangelegd met diverse bloemenperken met vaste beplanting en gazons.
Aan de zijkant is de dierenweide met een groot houten tuinhuis met veranda en dierenverblijf. Tevens staat er een kweekkas met druiven en groentes.
Het gehele perceel is omheind met hek met 2 handbediende poorten.
In de tuin is tuinverlichting aanwezig.

Bijzonderheden:
– De woning is grotendeels v.v. dubbele beglazing
– Alle balkons zijn v.v. plavuizen
– Nokhoogte van 4 meter in de woonkamer en slaapkamer
– Rondom uitzicht vanuit de woning
– Grote loods naast de woning met eigen uitgang
– Afsluitbare poort voorzijde en zijkant van de woning
– Perceel grootte 3078 m2
– Kelder geheel betegeld
– Garage kanteldeur en loopdeur
– Tuinverlichting
– Geheel is omheind met een hekwerk
– Dak is in 2008 vernieuwd
– Het houten tuinhuis staat op een perceel met recreatieve bestemming

Wij behartigen de belangen van de verkopende partij.
Neem uw eigen NVM aankoop servicemakelaar mee!

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Contact

  • Woning verkopen?