Home > Diensten > Bedrijfstaxaties

Bedrijfstaxaties

We zijn de taxatiespecialist op Voorne-Putten om uw onroerende zaken te taxeren voor diverse doeleinden. Onze ervaren register-taxateurs (VastgoedCert) beschikken over een jarenlange ervaring met de lokale en regionale markt en zijn bovendien TMI gecertificeerd.

Een taxatierapport van uw bedrijfspand of agrarisch object kan nodig zijn voor uiteenlopende doeleinden, zoals:

  • verkrijgen of verhogen van een hypotheek/financiering
  • waarde-inzicht voor aan- of verkoop
  • boedelscheiding
  • WOZ (Wet Waardering Onroerende Zaken)
  • minnelijke waardering met fiscus

 

Heeft u een taxatierapport nodig of wilt u meer informatie?

TMI. De hoogste kwaliteitsstandaard.
Een TMI taxateur wordt getoetst op zijn vaardigheden voor toetreding tot TMI. Eenmaal binnen wordt de taxateur verplicht bijgeschoold middels de TMI Academy. De taxaties worden verwerkt binnen het Taxatie Management Systeem en voldoen aan de Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed van TMI. Uitgebrachte taxaties worden steekproefsgewijs gecontroleerd door de Kwaliteitscommissie. Bij twijfel of vragen kan de opdrachtgever ook zelf een taxatie voorleggen aan de Kwaliteitscommissie. Kortom, een TMI taxatie staat voor kwaliteit!

TEGoVA.
Stichting TEGoVA Netherlands waarborgt op transparante en uniforme wijze de kwaliteit van het taxatievak en de harmonisering van taxatiestandaarden volgens de European Valuation Standards (EVS). Taxateurs van commercieel en agrarisch vastgoed, die aan EVS voldoen en met succes een opleidingstraject en beoordelingsprogramma hebben doorlopen, komen in aanmerking voor het REV-certificaat als Recognised European Valuer. Wij zijn er trots op dat wij een TEGoVA-gecertificeerd makelaar zijn.

Bekijk al onze diensten

icon_tekoop
Verkoop
icon_tehuur
Verhuur
 icon_aankoop
Aankoop
icon_nieuwbouw
Nieuwbouw
icon_qualis
Qualis
icon_beleggen
Beleggen
Woning verkopen?