Home > Diensten > Verkoop

Verkoopmakelaar in Voorne Putten

Van Te Koop naar Verkocht.

We adviseren u van vraagprijs, verkoopstrategie, communicatie prijsonderhandeling tot het koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we de mogelijkheden. De toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Steeds meer mensen laten zich verleiden om de verkoop (deels) zelf te doen. En inderdaad, er is veel te vinden online, behalve één ding; ervaring. Met ervaring komt marktkennis en gevoel voor timing. Met ervaring komt een groot netwerk, rust en zekerheid. Wij hebben die ervaring, we verstaan ons vak als geen ander. We ontzorgen u compleet.

Natuurlijk zorgen we voor een bord in de tuin of aan de gevel. Tevens wordt de woning door een professionele fotograaf in beeld gebracht. Ook maken we een digitale plattegrond van uw woning. Deze beelden zijn zeer bepalend voor het online succes.

Ons aanbod is optimaal vindbaar via de belangrijkste internetzoekmachines en wij bieden uw huis uiteraard aan op de belangrijkste huizensites, zoals funda.nl. Vanzelfsprekend wordt uw huis ook via social media onder de aandacht gebracht.

Daarnaast hebben wij een eigen zoekersbestand van kandidaten die een zoekopdracht hebben geplaatst of wij op de hoogte houden na het afhaken op vergelijkbare woningen. Tevens is er een uitwisseling in het NVM-uitwisselingssysteem, waarbij collega NVM-makelaars worden geïnformeerd dat uw woning te koop is en zij ook kandidaten met een aankoopopdracht kunnen benaderen.

Bekijk al onze diensten

icon_tehuur
Verhuur
 icon_aankoop
Aankoop
icon_nieuwbouw
Nieuwbouw
icon_taxaties
Taxaties
icon_qualis
Qualis
icon_beleggen
Beleggen
Woning verkopen?