Home > Nieuwbouwmakelaar

Nieuwbouwmakelaar

Sterk in nieuwbouw!
De makelaardij op Voorne-Putten is volop in beweging, Van der Hoek Makelaars heeft er behoorlijk wat dynamiek aan toegevoegd. Wij zijn op het web, in social media en uiteindelijk in de harten van onze klanten zeer sterk aanwezig. Inmiddels is Van der Hoek Makelaars met een marktaandeel van 45% de grootste makelaar in de regio en sterk in alle segmenten: waaronder nieuwbouw!

De enige NVM Nieuwbouwspecialist in de regio!
Een succesvolle en profijtelijke verkoop van nieuwbouwprojecten vraagt kennis van de Voornse markt en van de specifieke regionale woonwensen. Bouwen waar behoefte aan is levert niet alleen zakelijk succes, maar zorgt op de lange termijn voor stabiliteit op de woningmarkt.

Als enige aangewezen NVM nieuwbouwspecialist van Voorne-Putten en Goeree Overflakkee bezit Van der Hoek Makelaars aantoonbare praktijkervaring in de nieuwbouwmarkt. Of u nu aan het begin van een woningbouwproject staat, of er middenin zit: Van der Hoek Makelaars kan u in met alle plezier in iedere fase voorzien van ondersteuning en begeleiding. En een mooie verkoop!

De ideale schakel…
Van der Hoek Makelaars beschikt over een ruime praktijkervaring met marktanalyses, gedegen advies en ondersteuning bij de afzet van uw nieuwbouwwoningen.

Als schakel tussen particulieren en projectontwikkelaars weten wij bij uitstek de woonwensen uit de markt naar u te vertalen in een onderbouwd advies en concrete producten. De grootte en indeling van de woning, de verwachte verkoopwaarde en de aantallen waaraan vanuit de markt behoefte is.

Maar ook over het verkoopproces, het genereren van leads en het contracteren van kopers. Ook beschikken wij met Ingrid van der Pot over onze eigen nieuwbouw adviseur en bieden wij kopersbegeleiding aan.

Kopersbegeleiding
Met de Van der Hoek Kopersbegeleiding nodigen wij kopers al vroeg in het bouwproces uit om alle mogelijke extra’s en opties door te nemen: van het toevoegen van een extra badkamer tot het kiezen van de vloerafwerking. Wij houden het contact met alle betrokkenen, wel zo makkelijk voor alle partijen waarmee we altijd winst boeken als het gaat om klantvriendelijkheid, tijdsduur en financieel voordeel.

Kennis maken?
Zonder verplichtingen of verwachtingen vinden wij het altijd leuk om kennis te maken en van gedachten te wisselen. Wij staan open voor alle vragen en komen met alle plezier even langs.

Bekijk al onze diensten

Verkoop

Verhuur

Aankoop

Taxaties

Qualis

Beleggen
Woning verkopen?