Home > Over ons

Over ons, voor u

Al jaren een goed verhaal

Al sinds jaar en dag staat Van der Hoek Makelaars als een huis. Ons kantoor is uitgegroeid tot één van de grotere NVM-makelaars en een gevestigde naam met een prachtige historie voor alle vastgoedzaken op Voorne-Putten.

Van der Hoek Makelaars is opgericht in 1960. Directeur Alexander van der Hoek is alweer de derde generatie van deze makelaarsfamilie. In 2016 is Sebastiaan van der Velden als partner toegetreden.

De makelaar van Voorne-Putten

Onze makelaars zijn ervaren, actief, enthousiast en slagvaardig. Onze medewerkers hebben dagelijks contact met veel potentiële kopers uit de verschillende regio’s om vraag en aanbod voortdurend up-to-date te houden.

We staan klaar voor onze opdrachtgevers, en dat wordt gewaardeerd. Onze klanttevredenheid is hoog: het merendeel van onze klanten keert terug. Daar werken wij hard voor, voortdurend zoekend naar verbetering van onze diensten.

Van der Hoek Makelaars is als lid van de NVM gebonden aan de Erecode. Deze regels, waar een NVM-makelaar zich aan moet houden, zijn zowel geschreven als ongeschreven. De belangrijkste geschreven regels staan in de NVM Erecode, maar er zijn ook Statuten en Reglementen. De ongeschreven regels zijn goed makelaarsgebruik, maar ook een uitstekende moraal en goed fatsoen. De onafhankelijke tuchtrechter doet uitspraak wanneer NVM-leden of NVM-makelaars zich niet aan de regels houden.

Woning verkopen?